RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Anton, gata să revină după accidentarea din meciul cu Astra

/ 2 aprilie 2014

Paul Anton ar putea reveni în prima garnitură a Pandurilor în meciul de la Mediaș, mijlocașul echipei gorjene absentând de la ultimele partide din cauza unei rupturi musculare suferită în finalul întâlnirii cu Astra.

anton cu capul„Din punct de vedere medical sunt 100% refăcut, însă după trei săptămâni de pauză îmi va fi destul de greu, dar trebuie să trec peste”, a declarat Paul Anton despre situația sa medicală. Jucătorul speră nu doar să joace la Mediaș, ci și ca echipa sa să se întoarcă de pe terenul fostei echipe a antrenorului Pustai cu toate cele trei puncte: „La Mediaș va fi un meci de luptă totală în care vrem toate cele trei puncte!”.

Încercând o analiză a parcursului echipei din această primăvară, Anton spune că lucrurile se vor îndrepta atunci când Pandurii va reuși două victorii consecutive: „Nu ştiu ce se întâmplă. În jocul fiecărei echipe mai sunt şi momente neplăcute cum e şi acesta pentru noi. Vrem să ne revenim cât mai repede şi să legăm două victorii. Sunt sigură că dacă vom reuşi să legăm două victorii vom reveni în obiectiv şi vom lupta până la final. Din păcate după ce am câştigat la Dinamo în ultimul minut, am pierdut apoi cu CFR-ul în ultimul minut. Aşa e fotbalul. S-a întors roata, a venit returul, ca să zic aşa… Din păcate nu am reuşit să obţinem nici măcar un punct. Dacă obţineam măcar un punct îi ţinem pe CFR jos, nu îi băgam şi pe ei în luptă. Aşa, au reuşit şi ei să reintre în luptă şi va fi destul de dificil”, a comentat Paul Anton.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.