RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Salariile și primele depind de Mediaș

/ 31 martie 2014

Jucătorii Pandurilor au fost aproape de a-și debloca salariile și primele, însă acum conturile nu vor fi alimentate din nou decât în cazul unei victorii la Mediaș.

6Pandurii vor juca luni la Mediaș, acolo unde o parte a conducerii, dar și unii dintre jucători se simt ca acasă sau chiar sunt acasă. „Avem meci la Mediaş, sperăm să câştigăm acolo şi să deblocăm salariile şi să facem ca lucrurile să meargă în continuare”, spune Cristi Pustai despre meciul care ar putea să le umple din nou buzunarele pandurilor. Totuși, tehnicianul gorjenilor este circumspect văzând în fosta sa echipă un adversar redutabil: „Mergem la Mediaş, o echipă foarte bună pe teren propriu, periculoasă la faze fixe, faze în care noi şchiopătăm”, a mai spus Pustai. În turul campionatului, Gaz Metan Mediaș a câștigat la Târgu Jiu, înfrângerea de atunci fiind primul șoc înregistrat încasat de gorjeni pe teren propriu, asta chiar dacă elevii lui Pustai mai pierduseră până atunci un joc acasă, cel cu Astra, însă acea întâlnire era un derby european, deschis oricărui rezultat. 

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.