RSS post comments feeds rss email feeds twitter


De ce strigă tribuna „Grigoraș!”?

/ 30 martie 2014

Ultimele două meciuri jucate de Pandurii pe teren propriu s-au încheiat la fel, cu două înfrângeri cu 0-1, dar și cu tribunele cerându-l înapoi pe Grigoraș.

antrenori imbratisati lat            Reacția tribunei, de a-l dori din nou la cârma echipei de Petre Grigoraș, pare normală dacă te uiți în spate și vezi ce s-a întâmplat la Târgu Jiu, cel puțin, în ultimii ani. În acest sezon, în meciurile de pe teren propriu, Pandurii a înregistrat 6 înfrângeri, 2 egaluri și doar 5 victorii, ceea ce înseamnă nu mai puțin de 22 de puncte pierdute în fața propriilor suporteri.

Comparând cu sezonul trecut și ținând cont că actuala stagiune mai are de disputat la Târgu Jiu încă patru partide, bilanțul este dezastruos. În stagiunea în care Pandurii ieșea vicecampioană, cu Grigoraș s-au pierdut în 6 puncte din 9 meciuri în urma a trei remize. Cu Pustai, în restul meciurilor, 8 la număr, Pandurii a pierdut 8 puncte în 2012-2013 cedând de două ori la Târgu Jiu și remizând în ultima etapă, cu Astra.

Cristi Pustai încearcă să justifice acest recul important în ceea ce privește numărul de puncte câștigate pe teren propriu de echipa gorjeană aducând două argumente. Unul ar fi acela că jocul în Liga 1 s-a schimbat mult și este mai greu să câștigi acasă decât în deplasare, însă cel de-al doilea este cel puțin ciudat, tehnicianul declarând că suporterii sunt împotriva echipei: „E greu să joci în ziua de astăzi pe teren propriu, e greu să joci şi împotriva spectatorilor tăi. Sunt momente în care poate şi jucătorii au nevoie de susţinere. Am făcut un joc lipsit de consistenţă cu o posesie mult mai slabă. Poate este şi această teamă pe teren propriu, simt o teamă la jucători şi atunci e greu să ai posesie şi preferi să joci minge în terenul advers unde am putea câştiga mingea a doua dar trebuie să ai şi jucători de acest fel”, a declarat Cristi Pustai după cea de-a șasea înfrângere pe teren propriu din actuala stagiune.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

 • dan spune:

  Pustai este un antrenor modest, fara inclinatii pt fotbalul frumos si destul de tacticizat pt un fotbal placut. Pustai joaca toate meciurile pe contraatac, fie pe teren propriu fie afara, iar cu acest antrenor nu vom vedea fotbal prea curand. Ce am castgat afara a gost distrugand fotbalul si asteptand un contaatac norocos. Acum se justifica precum ca nu are jucatori de constructie, dar in pauza de iarna ce a facut cu parvulescu, asculta si canta muzica folk ? Este si va ramane un antrenor modest in comparatie cu grigoras care penaliza jucatorul daca pasa in spate, pe cand la pustai este invers. Acum ne-am mulat pe stilul folk, adica lent, fara spiritul de sacrificiu si dorinta de a juca fotbal care exista odata, iar el molcom cum este ,nu va avea niciodata curajul de a juca fotbal, chiar cu riscul de a pierde jucand frumos. Mai bine nu joaca nimic si asteapta divinitatea. Cred ca acest cuplu parvulescu& pustai este destinat esecului, pt ca nu mai are nici un orizont.. .

 • tudor spune:

  Eu cred ca asupra echipei s-a abatut un blestem,deoarece s-a furat munca unui on de 10 ani.De ce domnul Prunariu,nu a luat o echipa din liga a treia sa o duca unde a duso Condescu,aceiasi intrebare o adresez si domnilor Ciurel si Calinoiu.Presa de ce nu scrie despre acest adevar?

  • bubu spune:

   cu bugetul pe care il avea condescu la dispozitie si bunica-mea promova echipa….sa uitam retrogradarile rusinoase si cumpararea locului de la international pitesti….

Adaugă comentariul tău


Nume (obligatoriu)

Email (nu va fi făcut public) (obligatoriu)

WebsiteProtectie anti-spam (obligatoriu)

*


Comentariu

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.