RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Știința Turceni a bătut liderul!

/ 29 martie 2014

Știința Turceni a reușit să producă surpriza etapei în seria a IV-a din Liga a 3-a. Elevii lui Viorel Cojocaru au învins cu 1-0 echipa cu cele mai mari șanse de promovare, liderul seriei, FC Caransebeș.

IMG_4206           Simcea a marcat singurul gol al întâlnirii de la Turceni dintre Știința și FC Caransebeș, reușita din minutul 73 aducând o victorie greu de prognozat înaintea partidei. Totuși, directorul sportiv al Științei, Vali Modrea, spune că victoria este pe atât de meritată pe cât de nedrept a fost rezultatul din urmă cu câteva runde când gorjenii au pierdut cu 0-1 acasă cu FC Hunedoara: „Nu e o mare surpriză pentru noi, la fel trebuia să fie și cu FC Hunedoara, când noi am dominat tot meciul și ei au avut o ocazie și au înscris.”, a declarat oficialul echipei din Turceni. Din păcate, cele trei puncte obținute în acest meci se vor șterge în a doua parte a campionatului, când Știința va juca în play-out, iar echipa din Caransebeș în play-off, echipa antrenată de Iosif Rotariu fiind principala candidată la promovare din această serie.

Din păcate, în această etapă, Pandurii II a înregistrat un eșec clar în deplasarea de la Becicherecul Mic, acolo unde Nuova Mama Mia a învins cu 4-0 pe puștii lui Bogoi și Vintilescu.

Rezultatele etapei a XX-a:

Vulturii Lugoj – Muncitorul Reşiţa 1-0
Ştiinţa Turceni – FC Caransebeş 1-0
Nuova Mama Mia – Pandurii II Târgu Jiu 4-0
FC Hunedoara – Millenium Giarmata 1-2
FC Avrig – FCM Reşiţa    0-3
Jiul Rovinari a stat.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.