RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nicoară: „Am plecat la timp de acolo!”

/ 27 martie 2014

Viorel Nicoară este unul dintre jucătorii ce au în CV ambele echipe care se vor înfrunta sâmbătă la Târgu Jiu.

IMG_4242Mijlocașul de bandă al Pandurilor spune că n-a avut o perioadă bună la Cluj și nu se mai gândește acum la CFR: „Am avut o perioadă grea acolo, nu am jucat şi e o perioadă din cariera mea pe care am uitat-o. Am plecat la timp de acolo! Sper să-i batem pe cei de la CFR, să luăm cele trei puncte. Sâmbătă să le fim iarăşi naşi! Nu ştiu ce probleme au ei, dar când nu eşti corect cu un jucător el nu mai dă 100%. Pandurii are prima şansă, dar CFR rămâne periculoasă, au jucători cu experienţă care au câştigat campionate şi au jucat în Champions League”, a declarat Viorel Nicoară.

Chiar dacă nu a jucat în meciul de la Dinamo, Nicoară spune că nu este supărat, că înțelege situația și că acceptă chiar și faptul că și la partida cu CFR Cluj este posibil să nu prindă primul unsprezece: „Sunt mulţi jucători în lot, fiecare trebuie să joace. De regulă, echipa câştigătoare nu se schimbă”, a mai spus Nicoară.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.