RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Se întoarce roata? U Cluj ar putea juca la Târgu Jiu!

/ 26 martie 2014

După ce Pandurii a jucat pe Cluj Arena meciurile considerate pe teren propriu în Europa League, acum U Cluj ar putea apela la terenul Pandurilor pentru a juca un meci considerat acasă.

IMG_9007În urma incidentelor de la finalul meciului dintre CFR Cluj și U Cluj, Comisia de Disciplină din cadrul LPF a decis să suspende terenul celor de la U Cluj pentru o etapă, astfel încât „șepcile roșii” trebuie să caute rapid un teren care să-i găzduiască meciul din etapa a XXV-a. „Cei de la Universitatea Cluj au solicitat un răspuns din partea noastră dacă i-am primi la Târgu-Jiu să joace acest meci important. Am discutat cu domnul primar Florin Cârciumaru şi, având în vedere că cei de la Universitatea ne-au oferit terenul lor să jucăm în Europa League, le-am dat şi noi acceptul să joace acest joc pe terenul nostru. Ne-am simţit extraordinar la Cluj, mulţumim oamenilor de acolo, şi dacă se poate să mulţumim oamenilor de acolo, dacă se poate să-i ajutăm, o facem cu cea mai mare plăcere oferidu-le stadionul. Însă nu ştiu dacă se va şi juca acest meci la noi pentru că regulamentele spun că trebuie nominalizat un teren aflat la 100 de kilometri de terenul suspendat”, a declarat președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu.

U Cluj urmează să întâlnească în această etapă pe Gaz Metan Mediaș, meciul fiind programat a se disputa luni, cu începere de la ora 18:30. În aceeași etapă, Pandurii va juca la Târgu Jiu, sâmbătă, cu începere de la ora 21:30, cu CFR Cluj.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.