RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Giusti, atacantul de care avea nevoie Pandurii?

/ 26 martie 2014

Ultima achiziție a gorjenilor, argentinianul Maximiliano Giusti, a impresionat în primele două partide disputate pentru Pandurii.

giusti1Dacă a avut ghinion cu Concordia și a lovit bara transversală, cu Dinamo a reușit să deschidă drumul spre un succes care poate da echipei declicul de care are nevoie. Mai mult decât cele două faze, Giusti a arătat că nu stă deloc pe gânduri când primește mingea și încearcă poarta și nu o face doar dintr-un tupeu, ci fiind mai mereu aproape de a reuși să înscrie sau de a-și pune coechipierii în poziții favorabile de a o face, lucru pe care doar atacanții adevărați îl au în bagajul calităților native.

            Dacă în privința calităților pare să fi convins pe aproape toată lumea, în ceea ce privește pregătirea sa fizică, părerile sunt încă împărțite. Antrenorul spune că Giusti mai are de adăugat la acest capitol pentru a fi la nivelul coechipierilor, lucru cu care este de acord și președintele executiv al pandurilor: „Să-l mai aşteptăm, să-l mai vedem pe Giusti. Pentru primele jocuri ca titular, a marcat cu Dinamo şi merita să marcheze şi cu Chiajna, dar a lovit transversala. Să-l mai aşteptăm, într-adevăr se vede că este nepregătit. Probabil că după pregătirea din vară, va fi atacantul pe care-l aşteptăm, dar atunci se va reface şi Matulevicius”, a declarat Eugen Pîrvulescu. Jucătorul simte altfel problema și se crede la un nivel fizic mai ridicat decât cel la care-l evaluează antrenorul și președintele executiv, chiar dacă este de acord că mai poate crește: „Sunt bine din punct de vedere fizic, sunt în regulă, mă simt din ce în ce mai bine. Încet-încet o să mă simt şi mai bine. La meciul cu Dinamo am simţit o mică durere pe coapsă, dar a trecut”, a declarat Maximiliano Giusti.

www.sportingorj.ro 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.