RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Florin Nini : „Ne aflăm în faţa unui examen important”

/ 20 martie 2014

Tehnicianul originar din Galaţi apreciază jocul contra Stelei ca fiind unul de totul sau nimic pentru echipa sa, considerând că o victorie în această partidă i-ar asigura Energiei în mare măsură calificarea în playoff.

nini 2

„Ne aflăm în faţa unui examen important, anume jocul contra Stelei. În asemenea momente se văd caracterele adevărate. Este un meci de totul sau nimic pentru noi, iar o victorie ne-ar asigura în mare măsură calificarea în playoff. Steaua este o echipă care s-a întărit din mers cu jucători valoroşi. Consider că şansele la victorie sunt de 50% pentru ambele formaţii”. Cu prilejul conferinţei de presă organizată la Sala Sporturilor din Târgu-Jiu, Florin Nini a răspuns şi contestatarilor acestuia: „Le urez succes celor care îşi doresc ca eu să plec de la echipă. Am o întreagă activitate în spate cu titluri câştigate de la juniori până la seniori. Conducerea clubului va decide dacă voi continua alături de această echipă. Treaba mea este să pregătesc lotul pentru meciuri importante, în aşa fel încât să ieşim victorioşi din orice partidă. Dacă se consideră că este un drum pe care se poate continua, eu voi continua. Nu este nimeni de neînlocuit”, a încheiat Nini.

Energia Rovinari va primi vizita Stelei CSM Eximbank, duminică, cu începere de la ora 19:00, în Sala Sporturilor din Târgu-Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • baschet2014 spune:

    de ce nu se disputa sambata de la o ra 19, ca de obicei, mai ales ca meciul nu e televizat? cine a hotarat schimbarea zilei de disputare si de ce? bine ca nu l-a pus la 12 noaptea!!!

    • a fan spune:

      Se vorbise initial ca meciul sa fie transmis pe Digi..de aceea a fost stabilit sa se joace duminica ^_^…si deabia acum 2 zile sau ieri s-a aflat ca nu se mai poate transmite..

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.