RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Buget mare pentru Pandurii și pentru sezonul viitor

/ 20 martie 2014

Pentru susținerea proiectelor de performanță la Pandurii, este nevoie de un buget pe măsură, iar președintele Mihai Prunariu a făcut cunoscut și aportul fiecărui asociat la bugetul pe care echipa îl va avea în sezonul viitor.

prunariu 12„Pentru următorul campionat la buget vor contribui cu 12 milioane lei cei de la CEO, 500 mii – Primăria, 200 mii – Consiliul Judeţean, un milion de la Artego şi 100 mii de la USMO. Acesta este aportul membrilor asociaţi. La buget putem contribui cu o politică bună de transferuri, să cumpărăm jucători ieftini şi să-i vindem pe bani mai mulţi. Aş vrea un buget care să fie suportat mai mult de 80% din aceste vânzări de jucători. Cu sponsorul suntem în discuţii, nu am stabilit o sumă şi un contract ferm, probabil îl vom încheia. Ne-a asigurat nişte facilităţi, dar nu ne-am înţeles la o sumă clară”, a precizat Prunariu.

La suma de peste 2 milioane de euro pe care echipa îi va avea din partea asociaților, la buget trebuie să intre aproximativ 3 milioane de euro de la UEFA pentru participarea în Europa League, dar și drepturile TV, în funcție de locul ocupat de Pandurii la finalul acestui sezon, cel mai probabil undeva între 1,5 și 2 milioane de euro, ceea ce ar duce la un buget de peste 6 milioane de euro.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.