RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Giusti are cartea verde și poate juca contra Concordiei

/ 13 martie 2014

Dacă la nivelul apărării antrenorul Pustai a remarcat o mai bună organizare, chiar dacă nu au fost eliminate încă greșelile, în ceea ce privește atacul problemele încă nu și-au găsit rezolvarea.

Giusti micRezolvarea problemelor ar putea veni însă de la Maximiliano Giusti, care va avea șansa de a debuta și el în tricoul Pandurilor la meciul cu Concordia Chiajna: „I-a venit cartea verde argentinianului, poate va debuta luni”, a anunțat tehnicianul, care nu are prea multe motive să-i mai ofere șanse lui Cristi Bud după trei etape foarte șterse pentru vârful adus de la Mediaș: „Bud a câştigat doar duelurile aeriene. Sunt probleme în acel compartiment. Nu trebuia să tragă la poartă, trebuia să ajungă să o împingă în poartă. Contează totuși că la acest meci am avut ocazii”, a mai spus Pustai.

Tot Pustai a admis și că libanezul Shamsin s-ar putea să fie şi el în teren la meciul cu Concordia, acesta aducând un plus echipei sale în minutele jucate la Giurgiu, însă este puțin probabil că va alege să-l includă în primul unsprezece.

www.sportingorj.ro 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.