RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Derby gorjean la Turceni

/ 13 martie 2014

Știința Turceni și Pandurii II Târgu Jiu se vor întâlni vineri, cu începere de la ora 15:00, într-unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei a XVIII-a a seriei a IV-a din Liga a 3-a.

6Nici Știința Turceni și nici Pandurii II nu au cunoscut până acum gustul victoriei în 2014, Știința reușind totuși în etapa precedentă un rezultat de egalitate, 3-3, în deplasarea de la Giarmata. Pandurii II vine după două meciuri pierdute cu același scor, 2-3, și speră ca lipsa experienței jucătorilor să fie compensată cu dorința acestora de a se face remarcați, la meci anunțându-și prezența mai mulți oficiali ai clubului târgujian.

Jiul Rovinari, după victoria obținută în etapa precedentă la Târgu Jiu, vrea și are toate șansele să nu cedeze nimic pe propriul teren celor de la FCM Reșița, echipa care a preluat ultima poziție a clasamentului dacă o exceptăm pe FC Avrig, care s-a retras începând cu returul.

Liga a III-a, seria a IV-a, etapa a XVIII-a:
Vineri, ora 15:00
Vulturii Lugoj – FC Caransebeş
Jiul Rovinari – FCM Reşiţa
Ştiinţa Turceni – Pandurii II Târgu Jiu
FC Avrig –  Millenium Giarmata 0-3
Nuova Mama Mia – FC Hunedoara
Muncitorul Reşiţa stă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.