RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Zmei doar contra echipelor de play-out

/ 11 martie 2014

Energia Rovinari are ca obiectiv calificarea în play-off, însă pentru a ajunge acolo, echipa trebuie să învingă și echipe dintre primele opt, lucru pe care încă nu l-a făcut în returul sezonului regulat.

nini„Ne așteaptă în continuare meciuri importante, cu Mureșul în deplasare și cu Steaua a casă. Trebuie să rămânem concentrați, să rămânem pe baricade pentru că se joacă până în ultima etapă”, spune antrenorul Energiei, Florin Nini, care trebuie să bată măcar una dintre aceste echipe pentru a prinde play-off-ul. La nivel declarativ totul pare realizabil, celor două meciuri menționate li se adaugă și partida de acasă cu CSM Oradea, iar din trei meciuri, Nini și trupa sa sunt obligați să câștige unul, cu mențiunea că a patra partidă rămasă de disputat, cea cu Farul, este doar o formalitate. Dar este, oare, atât de ușor să învingi una dintre aceste echipe când tu nu ai învins în 2014 decât pe Concordia, Timba, BC Timișoara și Gaz Metan Mediaș, ultima fiind la cel mai slab sezon al ultimilor ani? Probabil că nu, iar meciul cu Steaua ar putea fi unul în care antrenorul Florin Nini să-și joace scaunul.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.