RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari, la două victorii de play-off

/ 9 martie 2014

Energia Rovinari, prin succesul de la Timișoara, s-a apropiat de îndeplinirea obiectivului, acela de a accede în play-off, calculele antrenorului Florin Nini indicând că două victorii vor asigura echipei gorjene un loc în primele opt la finele sezonului regulat.

nini3„Matematic ne mai trebuie două victorii pentru a fi în play-off, una dintre ele fiind cea cu Farul. Noi, din meciurile cu Ploiești, Mureș, Steaua și Oradea ne mai trebuie cel puțin o victorie”, a declarat tehnicianul echipei gorjene. Florin Nini merge mai departe și crede că echipa sa poate mai mult decât asigurarea ultimului loc de play-off: „Nu ne gândim doar la ideea intrării în play-off. Avem și avantajul că noi avem deja plus în fața Craiovei, a Piteștiului, să sperăm că și cu Steaua, așa că în eventualitatea unui clasament în trei, din start suntem în fața tuturor celorlalte. Deci ne putem aștepta chiar la locul 5. Noi suntem o echipă care trebuie să ne reintrăm în ritm. Avem doi jucători noi, nu este ușor să-i integrăm, să aibe echipa ritm și fluiditate în joc, teroretic e frumos, practic e mai dificil. Obiectivul nostru e să ajungem cât mai repede la jocul nostru, la cursivitate, la apărarea care a funcționat bine la Timișoara și toate astea să fie doar începutul pentru cea de-a doua parte a campionatului, care să ne aducă o calificare clară în play-off și o prestație cât mai bună acolo”, a declarat antrenorul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.