RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Bogoi cere răbdare și înțelegere pentru puștii Pandurilor

/ 9 martie 2014

Pandurii II a pornit în această iarnă la un drum nou, cu o echipă formată doar din jucători sub 21 de ani, obiectivul acestui sezon nefiind legat de rezultate, ci de promovarea unor jucători către prima echipă.

bogoi aTânăra echipă a pandurilor mici a pierdut ambele partide susținute până acum de la reluarea campionatului, însă jocul, per ansamblu, a fost unul care dă speranțe, iar tehnicianul celor de la Pandurii II cere răbdare și înțelegere pentru cruzii săi elevi: „Pe tinerii mei jucători apasă o presiune prea mare, prea puțini știu că această echipă e formată doar din jucători tineri și foarte tineri. Unii dintre ei vin direct de la școală și-și lasă ghiozdanul în vestiar. Este greu, unii dintre ei au avut examene, au fost la simulări și nu toată lumea știe acest lucru. Eu sunt convins că avem cea mai bună echipă la acest nivel raportând și la media de vârstă. E drept, mai și greșesc, am pierdut două meciuri în urma unor greșeli individuale, dar e normal ca la această vârstă să fie și greșeli, dar noi suntem la începutul unei munci, mai avem mult de tras, știm asta, dar eu trebuie să fiu și voi fi mereu alături de acești copii”, a declarat Adrian Bogoi pentru www.sportingorj.ro.

Răbdarea pe care Bogoi o cere o și primește din partea conducerii, directorul sportiv Robert Bălăeț având doar cuvinte de laudă pentru tinerii jucători de la Pandurii II: „Va dura puțin, trebuie să avem răbdare pentru că nu e prea simplu. Luând-o din mers, trebuie lucrat cu copiii cei mai mici. În 2-3 ani se vor vedea și rezultatele. Am prins acum o grupă foarte bun, 95-96, și cu ei vom juca în Divizia C. M-au impresionat acești copii la Lugoj prin dorința lor de a juca și au făcut față chiar și evoluând cu un om în minus din minutul 55. În sfârșit, au și ei speranța de a juca la echipa mare. Sunt 6-7 jucători în care îmi pun mari speranțe. Cred în Negrescu, Pițian, Mărgărit, Predescu, Trifu și în ceilalți, chiar cred că au șanse să ajungă la echipa mare”, a declarat Bălăeț.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.