RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pîrvulescu revine președinte executiv

/ 7 martie 2014

După noile mișcări la vârful conducerii Pandurilor, Eugen Pîrvulescu revine pe funcția avută anterior, aceea de președinte executiv.

parvulescu 7882Pîrvulescu spune că este foarte mulțumit de faptul că va rămâne pe o funcție care consideră că i se potrivește mai bine: „E o mișcare foarte bună, eu mi-am dorit acest lucru foarte mult și e bine ca în fruntea clubului să vină un om din partea celor care susțin echipa cu cel mai mare aport financiar. În plus, Mihai Prunariu este un om al locului, care cunoaște foarte bine lucrurile de aici și se poate descurca foarte bine. Pentru mine era mai dificil să alerg de la un birou la altul pentru a face rost de bani, acum pot efectiv să mă ocup mai bine de ceea ce știu mai bine să fac, ceea ce am făcut de la venirea mea la Târgu Jiu. Cu Mihai Prunariu voi conlucra foarte bine, între noi e o relație foarte bună, ne cunoaștem de 20 de ani”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, Eugen Pîrvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • gorjean spune:

    O sa vedem cat de bine te înțelegi cu el…pana acum faceai ce vroiai la club, aduceai pe cine vroiai, dadeai afara pe cine doreai. Iti doreai foarte mult sa ramai tu sef dar D.zeu nu doarme si roata se intoarce la cat ti ai batut joc de unii

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.