RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Matulevicius, doar pe final de sezon

/ 6 martie 2014

Atacantul lituanian Devydas Matulevicius nu a ajuns încă la Târgu Jiu deși era programată sosirea lui aici în aceste zile.

matulevicius otelulAntrenorul Cristi Pustai explică și de ce vârful Pandurilor nu a revenit: „Cu Matulevicius aveam o înţelegere că vine după meciul cu Ceahlăul, dar am decis să mai rămână la recuperare şi va veni peste două săptămâni şi va intra pe teren. S-ar putea să-l vedem prin etapa a 9-a”, a declarat tehnicianul echipei târgujiene. În ceea ce privește cel de-al doilea jucător ce se află în perioada de recuperare după o accidentare gravă, Cornel Predescu, acesta nu va reintra în acest sezon: „În cazul lui Predescu e clar, nu cred că va juca în acest retur”, spune Pustai, ale cărui cuvinte sunt întărite și de directorul sportiv al Pandurilor, Robert Bălăeț: „Pentru Predescu am pregătit un program special de reintegrare începând cu echipa a doua. El va juca acolo până la finalul sezonului după ce va reveni la Târgu Jiu și va fi apt pentru joc”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.