RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pîrvulescu îl vrea pe Nistor la Pandurii și din vară

/ 5 martie 2014

Nistor nu a început ca titular sezonul de primăvară, însă a fost peste media echipei în primele două jocuri disputate în campionat.

Nistor Astra Ploiesti 168„Eu am mare încredere în Dan Nistor chiar dacă, trebuie să recunoaștem, el este departe de forma pe care a avut-o la plecare. Trebuie să avem răbdare, e un jucător cu calități și care-și dorește foarte mult să revină la parametrii pe care i-a avut”, a declarat Eugen Pîrvulescu despre jucătorul revenit la Târgu Jiu din această iarnă. Mai mult decât atât, președintele gorjenilor a dezvăluit faptul că Pandurii și-ar dori ca Nistor să continue să joace sub bagheta lui Cristi Pustai și din vară: „Trebuie să avem răbdare cu Nistor, știu că timpul nu stă în loc, dar noi o să încercăm încă un împrumut. M-aș bucura foarte mult ca Dan Nistor să evolueze foarte bine la Pandurii și să se întoarcă la Evian să joace, dar dacă nu se va întoarce acolo în vară, sperăm să rămână la noi”, a mai spus oficialul Pandurilor.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.