RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a părăsit Cupa României

/ 5 martie 2014

Primul tur al Cupei României a fost și ultimul pentru Energia, echipa lui Liviu Andrieș pierzând categoric disputa cu HCM Constanța, scor 42-31 (20-18).

energia-hcm giotoiuEnergia a arătat bine și foarte bine în prima repriză, a condus în multe rânduri având o evoluție curajoasă, în minutul 21 având trei goluri avantaj pe tabelă, scor 12-15. La 15-16 pentru gorjeni, în minutul 25, Rudi Stănescu l-a oprit printr-un fault dur pe Asoltanei dintr-un contraatac, fază după care Asoltanei a părăsit terenul pe targă, iar Rudi Stănescu a fost trimis în tribună. Energia a acuzat șocul, HCM Constanța a preluat conducerea și a intrat la cabine cu un avantaj de două goluri, scor 20-18.

Repriza a doua a avut un singur sens, Constanța și-a arătat clasa, iar Energia limitele. Mihai Popescu a făcut minuni în poarta dobrogenilor, Șelaru a apărat și el destul de bine, dar HCM Constanța a știut să profite de orice greșeală, de orice contraatac și a mărit avansul minut cu minut, tabela fiind închisă la 42-31, o înfrângere categorică pentru Energia, care revine acasă mai devreme decât și-ar fi dorit.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.