RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Anton, convocat pentru meciul cu Argentina

/ 3 martie 2014

Mijlocașul Paul Anton a fost jucătorul pe care Victor Pițurcă l-a așteptat pentru completarea lotului pe care l-a convocat pentru întâlnirea de miercuri cu Argentina lui Messi și Kun Aguero.

anton esarfa clubImediat după finalul partidei Pandurilor cu Ceahlăul, Anton a fost anunțat de președintele Eugen Pîrvulescu de selecționarea sa pentru acest meci: „Anton este un jucător tânăr, simțeam cu toții că poate să facă pasul spre echipa națională. Este un jucător care are de partea lui tinerețea, joacă pe un post destul de important, cel de închizător, și cred că se va descurca bine. Pentru noi este o onoare și suntem mândri de convocarea lui Paul Anton. Sper ca după el să urmeze și alți jucători de la echipa noastră chiar dacă acum n-am făcut o partidă deosebită. Pe Paul l-am felicitat, era bucuros și el, dar ne-am spus că era bine să fi plecat după o victorie, dar ăsta este fotbalul, mergem înainte”, a declarat Pîrvulescu.

Jucătorul spune că a fost surprins de convocarea primită, dar speră ca aceasta să fie urmată și de altele în viitor: „Nu mă așteptam să fiu convocat, dar mă bucur foarte mult. Pentru asta muncesc și, cum mai spuneam, naționala reprezintă cel mai înalt nivel și voi da totul. Nu știu dacă voi da piept cu Messi. Mă bucur foarte mult că am fost convocat, sper să nu fie doar o trecere pe acolo, sper să rămân în lotul echipei naționale. Sincer, la asta mă gândesc, să-mi fac treaba și să rămân, nu la faptul că voi da piept cu Messi. E, întradevăr, o onoare, dar nu știu dacă voi juca contra lui”, a declarat Paul Anton la finalul meciului după care a primit convocarea la națională.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.