RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Kostas Kakaroudis nu mai este jucătorul Energiei

/ 28 februarie 2014

Adus în vară la Energia și constituind în același timp și primul transfer al unui baschetbalist grec în România, Kostas Kakaroudis și-a încheiat evoluțiile pentru echipa gorjeană, contractul său fiind reziliat.

kakaroudis la finalCu medii sub 10 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive pe meci și cu o eficiență scăzută, grecul a fost o deziluzie atât pentru fanii echipei din Târgu Jiu cât și pentru conducerea acesteia. Decizia despărțirii de jucător era luată de ceva vreme, însă abia astăzi a fost ea confirmată de președintele clubului Energia, Laurențiu Răuț: „E adevărat, Kakaroudis nu mai este jucătorul Energiei”, a spus oficialul gorjenilor.

În locul său, la echipa gorjeană, în acest sezon va juca estonianul Rait Keerles.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • darina spune:

    sa recapitulam: reike-adus de nini, dat afara de nini; rosu-pastrat de nini, dat afara de nini; kakaroudis- adus cu surle si trambite de nini, dat afara de nini. cine urmeaza? oricine ar fi, daca nu e nini, va fi o pierdere! haideti sa-l urmarim pe kakaroudis si vom vedea ca e jucator bun, dar distrus psihic de nini! vor urma si altii.nu stiu ce contract beton are nini dar lipsa de rezultate se vede clar! pintea de la cluj a fost amenintat cu demiterea dupa un meci; costescu a fost dat afara de la timisoara, mandici de la craiova! la noi nu se poate! cine il protejeaza? din cate se aude, stroescu! daca o face, greseste si sunt sigur ca va plati si el odata cu nini. ce nu stie raducu este ca nini negociaza pe ascuns cu un sarb secund pentru campionatul viitor, cu domnul cumpanasu din nou sef la baschet! si raducu? pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti! si inca ceva ce nu inteleg: dai afara pe reinke, rosu si kakaroudis dar tii la echipa pe alionescu, gliga si bratoloveanu! pe ce criterii? poate doar pe prietenie! cu cine? suparator pentru mine este si faptul ca saracul laurentiu raut culege „roadele” greselilor facute cu nini de fostul presedinte! dar s-ar putea ca si domnul tarca sa fi fost indus in eroare de cineva! sunt sigur de asta, altfel nu cred ca semna cu nini!

  • angel mihalache spune:

    Florin Nini nu este antrenor bun,epuizeaza energia jucatorilor in loc sa acumuleze energie pozitiva pe care acestia sa o elibereze pe suprafata de joc. Parerea mea umila este ca jucatorii sunt buni dar antrenorul indiferent de ce transfer ar efectua tot nemultumit ar fi,este rodul neputintei si al frustrarii,sa plece in NBA daca este asa de valoros,noi ne multumim cu jucatorii nostrii care transpira pe teren pentru energia.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.