RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Începe Liga a 3-a!

/ 28 februarie 2014

Liga a 3-a este prima din ligile inferioare care pornesc la drum după ce Liga 1 a făcut-o deja de o săptămână.

IMG_0587Echipele gorjene ce evoluează în seria a IV-a a Ligii a 3-a vor avea parte de meciuri dificile, două dintre ele pe teren propriu, cea de-a treia în deplasare.

Echipa cu cea mai bună clasare la finalul sezonului de toamnă, Pandurii II, are primul joc oficial din 2014 la Lugoj, contra celor de la Vulturii Lugoj. Cu un antrenor nou pe bancă și cu o formulă de echipă under 21, Pandurii II intră într-o nouă eră. Adrian Bogoi și Sorin Vintilescu au la dispoziție câțiva jucători care au efectuat stagii de pregătire alături de prima echipă, gen Pițian, Dănăricu sau Cocină, dar și foarte mulți tineri care vor debuta în Liga a 3-a, până acum fiind folosiți doar la meciurile din campionatele juniorilor. Totuși, pe lângă foarte mulți tineri de 17-18 ani, în lotul pentru meciul de la Lugoj au fost incluși și doi jucători de la echipa mare, Cristea și Paulinho, jucători care nu fac parte din echipa cu care Pustai va aborda meciul cu Ceahlăul. Echipa a doua a pandurilor nu va avea un obiectiv legat de clasament, ci doar de a livra „materie primă” pentru echipa mare.

Jiul Rovinari, echipă care a întâmpinat ceva probleme în iarnă, dar care pare să se redreseze încet, încet, va primi pe teren propriu vizita celor de la Millenium Giarmata. Partida se anunță a fi una extrem de echilibrată, dar Cătălin Trofin și-a propus să obțină un nou succes, în ciuda faptului că lotul său s-a subțiat considerabil față de prima parte a campionatului.

Știința Turceni, cea de-a treia echipă gorjeană ce activează la acest nivel, va juca tot în fața propriilor suporteri. Trupa lui Viorel Cojocaru va da piept cu una dintre echipele care se gândesc chiar la promovare, FC Hunedoara, însă meciurile la Turceni nu sunt ușoare pentru niciuna dintre vizitatoare, așa că Știința vizează măcar un rezultat de egalitate. Obiectivul echipei din Turceni este salvarea de la retrogradare și, dacă va continua să adune puncte de la echipele ce vor evolua în play-out, nu-i va fi deloc greu să reușească să și-l îndeplinească.

Programul etapei a XVI-a, Liga a 3-a, seria a IV-a:
Vineri, 28 februarie, ora 14:00
Muncitorul Reşiţa – FC Caransebeş
Vulturii Lugoj – Pandurii II Târgu Jiu
Jiul Rovinari – Millenium Giarmata
Ştiinţa Turceni – FC Hunedoara
FC Avrig – Nuova Mama Mia Becicherecu Mic

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.