RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Anton, a cărui cotă s-a triplat în ultimul an, visează la o convocare pentru meciul cu Argentina

/ 27 februarie 2014

Chiar dacă nu are încă nicio selecție la prima reprezentativă, Paul Anton și-a făcut un rodaj la cea de tineret, iar acum a fost trecut pe lista cu care selecționerul Victor Pițurcă să aducă un aer nou la naționala României.

IMG_0891Paul Anton spune că va merge pas cu pas și se gândește mereu doar la următorul meci, iar acesta este cel cu Ceahlăul, abia apoi venind, dacă va fi să primească o convocare, meciul României cu Argentina: „Am spus întotdeauna, dacă voi avea evoluții bune și voi merita, cu siguranță voi fi convocat. Eu, acum, mă gândesc doar la meciul de duminică cu Ceahlăul. E un meci foarte important pentru noi prin prisma meciului pierdut la Galați. Acum nu mai avem voie să facem pași greșiți. Trebuie să câștigăm meciul acesta. Abia aștept meciul de duminică și abia apoi vom vedea dacă va veni și o convocare la nețională. Nu știu dacă voi fi pe teren, dar îmi doresc foarte mult să fiu convocat. Nu știu dacă voi prinde să fac eu schimb de tricou cu Messi, important e să fiu convocat și apoi vom vedea”, a declarat Paul Anton. Acesta consideră că grupa rezervată României pentru preliminariile următorului european drept o șansă pentru noul val de jucători de a prinde meciuri la competițiile majore ale fotbalului la nivel de echipe naționale: „Tragerea la sorți pentru Campionatul European este o șansă pentru noi, jucătorii tineri. În primul rând noi trebuie să jucăm bine, să demonstrăm că merităm să fim acolo. Echipa națională este, din punctul meu de vedere, cel mai înalt nivel. Ca să ajungi acolo, trebuie să meriți! România cred că trebuie să termine pe primele două poziții. Ne batem, cred eu, cu Grecia pentru primele două poziții”, a comentat Anton tragerea la sorți pentru Campionatul European ce va avea loc în Franța în 2016.

În doar un an la echipa gorjeană, transfermarkt.de l-a trecut pe mijlocașul pandur de la o valoare estimată la 550.000 de euro în decembrie 2012, când a semnat cu actuala sa echipă, la 1.900.000 de euro în decembrie 2013.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • gabi spune:

    Nea Anton ,inainte de a visa la Nationala ,sa nu mai viseze pe teren,ca la Galati a sforait tot meciul…

  • Ionut spune:

    Ce te mai pricepi si tu la fotbal…

    • gabi spune:

      Ti s-a parut ca l-a schimbat Pustai degeaba?La golul primit el a pierdut mingea ,care a ajuns la Paraskevas si ala a comis-o primul si dupa aia Ungurusan…Si sa stii ca ma pricep …atat, ca miroase a lauda!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.