RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Duel pentru un loc în playoff

/ 25 februarie 2014

Energia întâlneşte miercuri pe BCM U Piteşti, într-o deplasare foarte grea pentru băieţii lui Florin Nini. Această încleştare reprezintă o luptă directă între cele două formaţii pentru un loc în playoff

IMG_3478

Gorjenii vin după o victorie împotriva ardelenilor de la Gaz Metan Mediaş, succes ce cântăreşte mult în moralul jucătorilor pentru partida contra lui BCM U Piteşti: „Am reuşit să trecem cu bine de un prim test, acesta fiind partida contra Mediaşului. Mergem mai departe, ţinem capul sus, iar eu consider că după victoria de sâmbătă avem un moral mai bun, lucru ce ne poate ajuta la Piteşti. Orice victorie reuşită de acum încolo ne-ar ajuta foarte mult pentru a obţine un loc cât mai bun în primele opt echipe. Suntem pe o pantă ascendentă şi sunt sigur că putem să câştigăm în deplasarea de mâine seară”, a declarat Radu Stroescu.

După ce în precedentul meci jucat de Energia la Craiova, echipa a fost susţinută de 100 de spectatori, din nou aproximativ 50 de fani vor însoţi echipa şi la partida de la Piteşti. Preşedintele secţiei de baschet consideră că acest lucru poate fi unul din atuurile echipei miercuri seara: „Contează foarte mult că fanii sunt alături de noi şi la partidele jucate în deplasare. Le mulţumim pentru tot ce fac pentru noi şi bineînţeles prezenţa lor este un motiv în plus să ne dorim victoria. Sper să îi bucurăm cu un succes deoarece ei merită acest lucru’’.

Încleştarea dintre cele două formaţii va avea loc mâine seară, în Sala Sporturilor din Trivale, cu începere de la ora 19:30. Jocul poate fi urmărit şi în direct pe Digi Sport 3.

www.sportîngorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.