RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II, „ceas” în amicale

/ 23 februarie 2014

În noua formulă, doar cu jucători sub 21 de ani, Pandurii II n-a pierdut niciun joc amical disputat și se pregătește pentru prima partidă oficială sub comanda lui Adrian Bogoi.

pandurii II bogoiLa sfârșitul săptămânii trecute, Pandurii II a obținut o remiză albă contra celor de la Gilortul Târgu Cărbunești, liderul campionatului județean, a învins cu 2-0, goluri marcate de Shamsin și Dănăricu, pe ACS Viitorul Municipal Craiova, și a învins duminică și pe Petrofac Țicleni cu 7-0. Dacă în meciul cu echipa din Craiova, Bogoi a folosit trei jucători de la prima echipă, Cristea, Paulinho și Shamsin, în meciul cu Petrofac a trimis pe teren mai mulți jucători de la echipele de juniori.

În perioada de pregătire, Pandurii II a mai învins cu 3-1 pe FC Balș și cu 5-0 pe Știința Turceni, iar în primul meci oficial din acest an va întâlni în deplasare pe Vulturii Lugoj.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.