RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Schimbă Pustai sistemul?

/ 19 februarie 2014

Forțat de plecarea lui Eric și de problemele legate de găsirea unui vârf autentic pe care să se bazeze, Cristi Pustai ar putea schimba sistemul de joc în unele partide din retur.

panduri la startChiar dacă a mers de cele mai multe ori pe un sistem cu doi închizători și în prima parte a sezonului, au fost destul de multe momentele în care Pustai a dovedit flexibilitate și a schimbat mizând și pe alte așezări decât cea cu care s-a obișnuit să joace încă din perioada petrecută la Mediaș. În partidele de verificare din Antalya, Pustai a testat și alte sisteme, antrenorul anunțând că mai ales în partidele de acasă ar putea da mijlocului terenului o forță mai mare, pentru că din fața porții adverse și din imediata apropiere a careului de 16 metri, de acum, îi lipsesc doi aomeni care au dus greul în tur. Fără Eric și Matulevicius, Pustai schimbă strategia și mută centrul de greutate al echipei mai jos, în linia mediană: „În deplasare, probabil că veți vedea tot doi închizători, dar vom avea un triunghi destul de mobil în zona centrală. Să sperăm că, față de evoluțiile din tur, vom suplini lipsa pasei decisive sau finalizarea lui Eric printr-un joc colectiv, mai ales la mijlocul terenului. Eric era un pic mai individualist, dar avea și execuția finală și pasa finală”, a declarat tehnicianul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.