RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pustai a făcut calculele pentru primul calup de 5 meciuri

/ 19 februarie 2014

Ținta acestui mini-retur este pentru Pandurii una clară. Un loc pentru Europa reprezintă dezideratul, toată lumea este conectată la aceste coordonate și toate calculele făcute trebuie să aibă acest rezultat.

IMG_3182Tip calculat, antrenorul Cristi Pustai și-a stabilit din nou dozele de puncte de care are nevoie ca echipa sa să respire din nou aer european. „Sunt 15 meciuri pe care le vom împărți în trei seturi de cinci meciuri. Un final cu 28 de puncte ar fi bun, pentru că eu zic că cu 62 de puncte vom fi în Europa. Ce va fi peste 8 puncte din primele cinci meciuri va fi foarte bine”, a mărturisit Pustai care sunt primele sale așteptări de la meciurile din Liga 1. În primele cinci etape din 2014, Pandurii va disputa trei partide în deplasare, la echipe grele, cu obictive de îndeplinit. Dacă la Galați, Oțelul vrea cele trei puncte pentru păstrarea echipei în primul eșalon, celelalte două deplasări vor avea încărcătura unor meciuri de cupe europene. Pandurii va juca la Astra, echipă care vrea nu doar în Europa, ci visează chiar la titlu, iar după acest meci trupa lui Pustai va avea următoarea deplasare chiar pe terenul echipei pe care o are acum în coste, Dinamo. Gândind că Pustai țintește în mod clar victorii în partidele de acasă cu Ceahlăul și Concordia, pentru acest prim calup de partide, pentru a atinge un minim de opt puncte, Pandurii ar avea nevoie fie de trei remize în cele trei deplasări, fie măcar de un succes, iar dacă el ar fi pe terenul celor de la Dinamo, acesta ar fi cu atât mai valoros.

Programul următoarelor 5 etape pentru Pandurii:

Oțelul Galați (d)
Ceahlăul (a)
Astra (d)
Concordia (a)
Dinamo (d)

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.