RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, victorioasă pe terenul Stelei!

/ 18 februarie 2014

Energia Pandurii Târgu Jiu a reușit un nou rezultat foarte bun, după victoria în fața vicecampionilor, elevii lui Liviu Andrieș s-au impus și în fața Stelei, scor 27-31 (14-17), chiar în fieful acesteia.

1Chiar dacă Steaua venea după un rezultat de excepție în runda precedentă, când a învins fără drept de apel pe Dinamo, Energia a plecat în capitală cu gândul la toate cele trei puncte și le-a obținut în urma unui joc pe care l-a controlat în mare măsură. Scorul a fost echilibrat în prima repriză, Steaua a condus până în minutul 20, după care Energia a început să-și impună jocul având în Apolzan un finalizator aproape fără greșeală, secondat de Păiuș, care a fost și el destul de exact în ofensivă. Prima parte a mitanului secund a aparținut tot Energiei, care s-a distanțat la cinci goluri, scor 18-23 în minutul 45 și grație lui Șelaru, care a închis poarta gorjeană. Când victoria Energiei părea ca și acontată, Viorel Mazilu a cerut time-out și Steaua a revenit spectaculos ajungând la doar un gol în spatele gorjenilor, scor 23-24 în minutul 49. Andrieș a simțit pericolul și a replicat cu un time-out în care a reușit să-și trezească elevii. Giotoiu și Asoltanei au pus rapid încă două goluri în plus pentru Energia și lucrurile au revenit la normal pentru echipa gorjeană, care a mărit ecartul pe final, Acatrinei aducându-și aminte că vrea nu doar o clasare pentru cupele europene pentru Energia, ci și un trofeu individual pentru el, cel al golgheterului campionatului.

Steaua București – Energia Pandurii Târgu Jiu 27-31 (14-17)

Sala Apollo, București

Steaua: Laufceag (13 intervenții), Țenghea – Georgescu (7), Juverdianu (2), Vancea (4), Florea (7), Szoke (4), Nistor (1), Hrimiuc (2), Stamate, Stanciu, Arsene, Birtalan. Antrenor: Viorel Mazilu.

Energia: Șelaru (18 intervenții), Antonaru, Juzbasic – Păiuș (6), Aplozan (7), Giotoiu (4), Asoltanei (7), Acatrinei (5), Dragnea (2), V. Popescu, Enache, Mledenciu, Roman, Dinescu. Antrenor: Liviu Andrieș.

Arbitri: Călina / Belean.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.