RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, deja cu gândul la meciul cu Oțelul

/ 16 februarie 2014

Pandurii au luni dimineață programat primul antrenament la Târgu Jiu, Cristi Pustai sunând adunarea pentru elevii săi la ora 11:00.

IMG_7566Dacă meciurile din Antalya au devenit deja istorie, acum gândurile merg spre prima partidă oficială pe care gorjenii o vor disputa în 2014: „Oțelul Galați este o echipă care în jocurile de verificare pe care le dispută în Spania câștigă meci de meci, o echipă care a luat ceva jucători străini, s-au întărit pentru că Oțelul este în subsolul clasamentului. Cu siguranță, la Galați ne va aștepta un meci deosebit de dificil. Echipa gălățeană este în mare criză de puncte, dar în același timp și noi suntem în criză de puncte pentru că dacă vrem să ne menținem în plutonul fruntaș trebuie să venim cu o victorie de la Galați”, a declarat președintele Pandurilor, Eugen Pîrvulescu.

Oțelul Galați – Pandurii Târgu Jiu, meciul cu care gorjenii își fac debutul oficial în acest an, este programat a se disputa sâmbătă, la Galați, cu începere de la ora 19:00 și va fi transmis în direct de Digi Sport 1.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.