RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Problemele se repetă, Energia pierde în ultimele secunde la Craiova!

/ 15 februarie 2014

Energia Rovinari nu a reușit să se impună în meciul disputat în deplasare în fața celor de la SCM U Craiova, doljenii câștigând cu 87-85(25-21, 21-23, 17-18, 24-23).

IMG_3416Meciul a fost extrem de strâns pe întreaga sa durată și gazdele au câștigat cu un coș marcat cu 7 secunde înainte de final. Cu 9 secunde înainte de final, la 85-85, antrenorul gazdelor a solicitat time-out și acesta a fost concretizat în două secunde cu o reușită de două puncte. Imediat după aceasta, și Florin Nini a solicitat time-out, însă echipa gorjeană nu a reușit nimic în atacul de 7 secunde de care a beneficiat pentru a putea duce meciul în over-time sau chiar a-l câștiga, dacă s-ar fi reuțit o aruncare de trei puncte. Semne de întrebare asupra jocului Energiei se pot pune și după această partidă, una în care în prima repriză nu a fost decât o singură aruncare de trei puncte și aceea fiind una disperată, în ultima secundă de joc a sfertului doi. Tot pe întreaga durată a primei reprize, statistica Energiei dezvăluia o altă mare carență în joc, întreaga echipă adunând doar 2 pase decisive! Altă problemă a echipei gorjene care se menține este cea a procentajului mult prea mic la aruncările de două puncte.

SCM U Craiova – Energia Rovinari 87-85(25-21, 21-23, 17-18, 24-23)

SCM U: Bureau (19), Seals (19), Sokk (11), Kovac (10), Mocanu, Gavrilă, B. Popescu (6), Damian, Căpușan (4), Ciotlăuș, Tyler (14), Babic (4). Antrenor: Milan Nisic.

Energia: Watson (17), Troupe (12), Bratoloveanu, Darby (23), Jazvin (9), Kakaroudis (6), Vlaicu, Tudosă, Alionescu, Karpelesz (4), Aktaș, Miloșevic (14). Antrenor: Florin Nini.

Arbitri: Alexandru Olaru, Bogdan Podar, Alexandru Anica.

www.sportingorj.ro

Comentează!

16 Comentarii până acum

  • bubu spune:

    ceva e putred in danemarca….play-offul e din ce in ce mai departe….in afara de o victorie cu farul in deplasare si probabil una cu steaua acasa, restul sunt meciuri foarte grele……m-am saturat de meciuri pierdute in ultimul minut….oare a cui e vina ca nu stie sa gestioneze finalurile de partida?!

  • energeticianul spune:

    trebuie facute unele rectificari:
    85-85cu 5.5 secunde inainte de final.time-out Craiova..Bureau inscrie cand mai sunt 0.8 secunde….time out Energia si aici nu se mai intampla nimic….

  • vox populi spune:

    Pe noi”prostii”platitori de abonamente si care sustinem echipa asta din tot sufletul,ne ia cineva in seama?Daca da,scapati cat mai repede de „super”antrenorii astia doi si nu mai sacrificati jucatorii si echipa care merge din inertie,nu ca ar avea la carma niste mesteri dibaci!!Aduceti odata un antrenor profesionist si nu mai stati la cheremul „secundului-presedinte”care,dupa umila-mi parere nu are ce cauta acolo!Din sala se vede ca jucatorii nu-i mai inghit si sunt cu psihicul afectat de urletele si parsivenia lui”mister coach”.O sa ajungem sa-l regretam pe Nicolik,daca nu o facem deja!!!!!

    • klauss spune:

      Daca te uiti la jucatori iti dai seama ca nu-i vina antrenorului : noi avem 1 jucator foarte bun(Darby), 1 jucator bun(Troupe) si restul mediocrii si slabi care mai prind si unele zile bune…un plus pe viitor pare Milosevic, pare un transfer reusit…oricat de bun ai fi ca antrenor, nu vad ce poti face cu Tudosa, Alionescu, Bratoloveanu, chiar si Vlaicu sau Aktas. In plus, noi nu avem un „aruncator” de 3p, cel mai bun, daca poate fii numit este asa este Troupe, dar are maxim 3 cosuri reusite pe meci. Daca este sa regret un
      Nikolik, eu l-as regreta pe junior…

      • klauss spune:

        Si ar mai fi ceva : arbitrii 😀 …la Craiova au cam tras in ultima repriza cu SCM-ul, la Sibiu, faze identice, da fault pentru Sibiu, pentru noi lasa jocul sa continue( chiar si comentatorul de la acel meci a remarcat asta : daca a dat pentru Sibiu, trebuia sa dea si pentru Energia)…

      • a fan spune:

        klauss, aici iti dau dreptate cu o chestie…in sistemul domnului Nini fara MINIM un aruncator pur sange nu se poate..chiar ar trebui adus cineva…in primul sezon a fost Paul Hafford, dupa a fost Silviu Lupusavei…ar trebui cineva cu mana foarte buna de afara..

  • darina spune:

    @klauss: ai perfecta dreptate dar, din cate spune conducerea, acesti jucatori sunt adusi EXCLUSIV de antrenorul florin nini. si atunci acesta nu se poate plange ca nu are jucatori! niciodata echipa aceasta nu a avut atatia jucatori de valori apropiate ca acum(exceptand antibaschetbalistii alionescu, bratoloveanu, gliga care nu cred ca pot juca nici in liga a doua!). ce nu intelege multa lume este cum de acesti jucatori joaca bine 39 de minute si 30 secunde si cad brusc in ultimele 30 de secunde. aici nu mai e vina lor ci doar a antrenorului de baschet seniori masculin (??????????)floriiiiiiiiin niiiiiiniiiiii! nu am nimic cu omul florin nini dar eu platesc, asa cum platim toti spectatorii din tg-jiu, sa vedem performanta! ori, ce face nini aici, se numeste pacaleala! sa pierzi 6 meciuri in ultimele 30 de secunde cum se numeste? sa ma contrazica cine vrea, cu argumente, ca nu am dreptate! nu am vazut meciul de la craiova dar le-am vazut pe toate celelalte. in toate a fost la fel: totala lipsa de idei la final de meci! si inca ceva, pentru cineva care posteaza aici(stie el cine!) : nu am invitatie si nici abonament. cumpar bilet, impreuna cu fiul meu, la ficare meci! nu stau central, ca nu am loc de atotcunoscatori, desi am facut baschet cat nu au facut ei impreuna!

    • Poop spune:

      Bratoloveanu e inca la inceput. E teoretic junior. Cum sa se afirme saracul daca nu are minute? mai ganditi si voi…

      • jr. spune:

        „Junior” la 22 de ani!!!Mai avem „putina” rabdare sa ajunga la cruda varsta de 30 de ani,dupa aceea sa vezi joc…Pana atunci stam conform indicatiilor si invatam sa gandim pozitiv.Asteptam o eventuala evolutie in forta la …NEXT STAR

    • klauss spune:

      La Craiova meciul n-a fost pierdut in ultimele secunde : 38:04 84:76 (5) Travis Lee Bureau performed a 2 points jump shot
      ba chiar in ultimele secunde au revenit si puteau sa si castige.
      Legat de „blestemul ultimelor secunde” explicatia mea este una singura : datorita lipsei rezervelor de o valoare cat de cat acceptabila sunt tinuti mai mult in teren titularii si acestia ajung pe final de partida sa fie obositi si fara precizie in aruncari…la Craiova Watson a stat in teren 38:51/ Troupe : 33:33 / Darby : 31:50 / Jazvin : 31:18 / Milosevic : 29:38 .
      Tot legat de valoarea rezervelor :
      Categoria SCM U ROV
      Puncte titulari 60 67
      Punctele rezervelor 27 18

  • darina spune:

    @poop: are 23 de ani! cat dureaza junioratul la baschet? eu stiam ca pana la 19 ani! gliga si alionescu sunt mai juniori decat al! au doar …. 19 ani(plus 10, dar astia nu se pun!).

    • a fan spune:

      Da, Darina, dar daca nu primesti minute degeaba…exemplu bun aici ar fi Adi Gutoaia…la noi prindea in unele meciuri foarte multe minute, in unele foarte putine spre deloc. Si iata ca acum a ajuns la Asesoft unde Arnautovic a intles ca trebuie sa-si integreze toti basketbalistii in echipa si pentru a-i integra trebuie sa le dea minute…la Asesoft[care e echipa cu un buget muuuult mai mare decat tot ce ne-am putea imagina noi] a ajuns Gutoaia sa prinda minim 10 minute IN FIECARE MECI ! De aici prinzi si experienta, de aici capeti tupeul ala de care ai nevoie sa te bati meci de meci cu jucatori mai batrani, mai experimentati decat tine…daca prinzi 2-3 minute odata la 13-14 meciuri degeaba mai esti la echipa..

  • bogdan spune:

    Darina, de departe cele mai pertinente si lucide afirmatii pe care le am citit aici de foaaarte mult timp!!! Traiasca mercenariatul lui nini…..ridicol! Pacat!

  • bogdan spune:

    Eu mai zic de capusam ca a fost cel mai bun jucator al energiei:)))
    Pacat ca l a scos antrenorul, caastigam lejer:D

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.