RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Motru, peste Știința lui Mititelu și Condescu!

/ 15 februarie 2014

Minerul Motru a disputat pe teren propriu un joc de verificare în compania echipei la care Marin Condescu a devenit manager general după plecarea de la Pandurii. Elevii lui Gabi Zahiu au învins cu 2-0 marcând câte un gol pe repriză.

IMG_1340            Fărcășanu a deschis scorul rapid, în minutul 6, profitând de o eroare a lui Tătaru, iar Trașcă a marcat și el pentru motreni în minutul 69, cu o lovitură de cap. În ciuda succesului la un scor destul de clar, Gabi Zahiu rămâne cu picioarele pe pământ: „Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece după această victorie. Noi cu chinul nostru, ei cu chinul lor. Să luăm lucrurile așa cum sunt, ei s-au antrenat prin parcuri, noi venim totuși după un stagiu centralizat și se vede acest lucru. Aici s-a făcut diferența. Am fost puțin mai organizați, puțin mai puternici, mai pregătiți. Am avut și noi căderi în joc, mai avem mult de lucru și știm asta. Trebuie să lucrăm mai mult cu mingea”, a declarat antrenorul motrenilor după victoria echipei sale în fața uneia dintre echipele ce și-au propus promovarea în acest sezon.

După ce a început cu un eșec cu 0-4 în fața slătinenilor de la FC Olt, Minerul Motru a înregistrat două victorii, 4-1 cu FC Balș și 2-0 cu FC Universitatea Craiova, și mai are programate două jocuri amicale: „În perioada următoare mai avem perfectate două jocuri de verificare. Unul este returul cu FC Olt Slatina, în principiu ar trebui să jucăm miercuri la ei, dacă au unde să jucăm, dacă nu vom fi tot noi gazde. Mai avem stabilit să jucăm și cu Vișina Nouă, vineri, la Motru”, a mai declarat Gabi Zahiu.

Minerul Motru – FC Universitatea Craiova 2-0 (1-0)

Teren sintetic, Motru

Au marcat: Fărcășanu (min. 6), Trașcă (min. 69)

Minerul: Popescu – Traşcă, Dicu, Inclăzan, Neacşu – Unguru, Speroni, Stancu, Nicolof – Trifu, Fărcăşanu.  Au mai jucat: Scânteie, M. Laurențiu, Hanu, Chirea, Stoenac, Șoo. Antrenor: Gabriel Zahiu.

FC U: Hotoboc – Daniel Bălan, Ciucă, Tătaru, Buşu – Vasile Gheorghe, Mârzeanu, Goge, Roman – Ripoli, Stoianof. Au mai jucat: Cristea, Săceanu, Acka, Cruceru, Preda, Rioșanu, Nicolae, Frăsineanu, Sergiu Popescu, Ciocârlă, Mititelu jr.. Antrenor: Nicolo Napoli.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.