RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pîrvulescu s-a întors deja în România

/ 13 februarie 2014

Președintele Pandurilor a decis să lase echipa să se descurce fără el la ultimul joc amical din Antalya pentru a putea trece la rezolvarea problemelor stringente ale clubului.

parvulescu numireAstfel, Eugen Pîrvulescu a început de joi munca birocratică legată de legitimări sau de obșinerea licențelor pentru sezonul viitor: „Am revenit mai devreme în țară pentru a rezolva diverse probleme la Liga Profesionistă de Fotbal, la Federația Română de Fotbal. Se apropie licențierea și este foarte important ca Pandurii să obțină licența pentru sezonul 2014-2015. Probleme sunt, dar nu majore. E bine să preîntâmpinăm orice problemă și să nu avem emoții în momentul în care depunem dosarul”, a declarat președintele gorjenilor. Acesta a menționat că va înainta nu doar dosarul pentru licențierea echipei pentru participarea în Liga 1, ci și pentru acceptarea Pandurilor în cupele europene, dacă va fi cazul: „Noi vom depune dosarul și pentru licența UEFA, sperăm să fie totul OK. Ar fi păcat să obținem calificarea în competițiile europene și să nu obținem licența. Vă dați seama ce ar fi? Nici nu vreau să mă gândesc ce ar însemna…”, a mai declarat Pîrvulescu.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.