RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Matulevicius speră să-l depășească pe Eric

/ 13 februarie 2014

În acest moment, golgheterul Pandurilor și al Ligii 1 este Eric, însă brazilianul și-a luat deja zborul și evoluează în Arabia Saudită, așa că atacanții Pandurilor speră să treacă de cota celui plecat, care are în cont 11 goluri și care va staționa, în mod normal, la această cotă.

matulevicius cu otelulBeneficiar al unor pase de gol din partea brazilianului, Matulevicius speră ca după revenirea sa pe teren să găsească un alt pasator care să-l ajute să marcheze mai mult decât a reușit în prima parte a campionatului: „Eric a fost foarte bun în cele șase luni, a înscris foarte mult și a condus echipa și a ajutat-o să marcheze și alte goluri. Acum am șase goluri, când voi reveni sper să marchez mai mult, dar o voi face pentru echipă, nu pentru mine”, spune vârful Pandurilor.

Unul dintre cei care ar putea prelua rolul de motor al echipei în retur este Dan Nistor, jucător de la care și Matulevicius așteaptă multe: „Cu Nistor am jucat și înainte și toată lumea știe că e un jucător foarte bun. Toată echipa e fericită că s-a întors. Sunt sigur că ne va ajuta să facem meciuri bune”.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.