RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dorin Dragnea: „Energia este ce vreau eu, este ce îmi trebuie acum, dar îmi doresc mai mult!”

/ 12 februarie 2014

Dorin Dragnea se află la final de contract cu Energia Pandurii Târgu Jiu și, în ciuda faptului că jocul său devine din ce în ce mai bun și jucătorul spune că nu și-a propus să plece cu orice preț de la echipa gorjeană, este posibil ca din sezonul viitor acesta să joace pentru o altă echipă.

dragnea 11„Încerc şi am început să îmi fac treaba bine pe apărare. Pe atac, cu noroc, am început să dau şi goluri. Comparativ cu ce am jucat la Dinamo, sunt cam pe la jumătate, mai am de lucru până să ajung unde eram atunci!”, spune Dorin Dragnea despre jocul său.

Vorbind despre contractul său cu echipa gorjeană, scadent în vară, Dragnea lasă loc pentru orice, inclusiv pentru o prelungire, lucru pe care, de exemplu, Asoltanei îl respinge din start: „Nu neapărat schimb echipa. Sunt la final de contract. Mai am şi alte oferte, din ţară. Acum sunt la 50-50. Mai mulţi factori contează acum, partea financiară, locul pe care îl ocupăm, acum vedem dacă mai sunt dorit aici… Eu nu am luat nicio decizie, încă mă gândesc, mai avem de jucat şase etape, Cupa României şi play-off-ul. Energia este ce vreau eu, este ce îmi trebuie acum, dar îmi doresc mai mult. Sunt ambiţios, ca oricare vreau să câştige cât mai mult şi să aibă performanţe bune”, a mai spus Dragnea.

Jucător „bun la toate”, Dorin Dragnea a dat satisfacție la Energia jucând în apărare ca „fluturaș” în sistemul 5+1, dar și ca extremă stânga sau centru, iar evoluțiile sale constant bune din ultima vreme îl îndreptățesc să viseze la echipa națională: „Dacă voi continua să joc cum am evoluat cu Bacăul, sigur o să prind şi naţionala”, spune jucătorul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.