RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Antrenament cu sala plină pentru Energia

/ 8 februarie 2014

După două înfrângeri consecutive, Energia Rovinari a spulberat Timba Timişoara, băieţii lui Florin Nini reuşind să se impună fără drept de apel în faţa bănăţenilor cu scorul de 101-58 (28-9, 20-12, 29-15, 24-19).

Gabriel Pănoiu

IMG_5568            Întâlnind un adversar fără pretenţii în acutala stagiune, Energia şi-a permis să folosească întreg lotul de jucători, Florin Nini bazându-se în această partidă şi pe jucătorul sosit în urmă cu doar 2 zile la Târgu-Jiu, Nemanja Milosevic. La primul joc în maieul Energiei, acesta a reuşit şi primul double-double al său în România, muntenegreanul totalizând 17 puncte, la care a mai adăugat 11 recuperări. Energia a impus ritmul întregii partide, gorjenii distanţându-se încetul cu încetul pe tabela de marcaj, la final, aceasta indicând o diferenţă de 43 de puncte.

„Nu pot să remarc prea multe lucruri despre această partidă. Am început să ne obişnuim cu astfel de partide, având în vedere că am evoluat întreg turul de campionat cu un singur jucător străin. Îmi este foarte greu să vorbesc despre înfrângeri într-un asemenea mod. Nu am avut şansa de a intra în acest joc, echipa Energiei este una puternică, care probabil îşi va atinge obiectivul în sezonul acesta”, Bogdan Murărescu, antrenor BC Timba Timişoara.

„A fost un meci uşor pentru noi, dar partea bună este că am reuşit să ne impunem ritmul. De asemenea, am reuşit să-l introducem pe Nemanja Milosevic care cu siguranţă ne va ajuta foarte mult în partidele ce vor urma. El este un jucător de viteză care aduce energie echipei. Suntem conştienţi că ne aşteaptă o serie de foc, săptămâna aceasta va trebui să muncim foarte bine la antrenamente pentru a a fi pregătiţi să câştigăm partida de la Craiova şi nu numai”, Florin Nini, antrenor Energia Rovinari.

Energia Rovinari – BC Timba Timişoara 101-58 (28-9, 20-15, 29-15, 24-19)

Sala Sporturilor, Tîrgu-Jiu, spectatori: 800.

Energia: Watson (3), Troupe (11), Darby (17), Jazvin (14), Kakaroudis (4), Vlaicu (16), Tudosa (3), Alionescu (3), Karpelesz (13), Milosevic (17), Aktas. Antrenor: Florin Nini.

Timba: Pacurariu (2), Nakic (5), Popă (21), Mihuti (8), Costa (5), Czmor (14), Patru (3), Udrea, Florveus, Andrieş. Antrenor: Bogdan Murărescu.

Arbitrii: Laszlo Bukuresti, Marius Epure, Bedir Sefer.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.