RSS post comments feeds rss email feeds twitter


Adrian Roşu nu mai face parte din lotul Energiei

/ 7 februarie 2014

Conducerea clubului Energia a reziliat contractul cu jucătorul originar din Miercurea Ciuc, acest lucru datorându-se randamentului scăzut al acestuia din ultima perioadă.

Gabriel Pănoiu

09 „Colaborarea dintre cele două părti s-a încheiat pe cale amiabilă. Decizia de a se renunţa la Adi Roşu a aparţinut băncii tehnice. Acest lucru s-a datorat randamentului scăzut al acestuia la antrenamente, respectiv în minutele în care el a fost folosit în acest sezon”, a declarat preşedintele clubului Energia Rovinari, Laurenţiu Răuţ.

Jucătorul sosit în vara anului 2012 la Tîrgu-Jiu a evoluat în doar şapte partide în actuala stagiune, acesta având o medie de 3.40 minute per partidă.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

5 Comentarii până acum

 • kobe spune:

  Bine ca s-a terminat calvarul pentru acest baiat!
  Ce explicatie penibila:,,datorita randamentului scazut”,pai despre ce vorbim aici?Omul nu a avut nici o sansa sa arate ce poate,antrenorul nu l-a dorit de la bun inceput,s-a vazut asta foarte clar!!!Parerea mea este ca cel mai scazut randament il are domnul Nini,nu credeti?

 • Piofi spune:

  Ce randament poți sa ai când intrii pe teren in ultimele 2 minute?
  Cred ca e mai bine pentru Rosu ca pleacă. Sper sa i se acorde șansa sa joace cat mai mult. Are mult potențial. Oare a fost selectionat degeaba in lotul național la universiada din Kazan, Rusia? Au văzut alții ceva la el ce acest Nini nu e in stare.
  Multă bafta pe viitor!

 • Adi Rosu spune:

  Multumesc frumos!

 • bubu spune:

  va credeam mai serios domnule Raut….bine ca renuntati la singurul om de pe banca care joaca pozitia 3 si pastram 3 rezerve pentru pozitia 1 (aktas, tudosa, gliga)….oare asa ceva nu se numeste incompetenta??…. incep sa-l regret pe nikolic…

Adaugă comentariul tău


Nume (obligatoriu)

Email (nu va fi făcut public) (obligatoriu)

WebsiteProtectie anti-spam (obligatoriu)

*


Comentariu

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.