RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, datoare publicului și conducerii

/ 6 februarie 2014

Energia Pandurii Târgu Jiu a pierdut fără drept de apel derby-ul cu Dinamo și speră ca în meciul de vineri seara cu vicecampionii de la Știința Dedeman Bacău să-și răsplătească fanii cu o victorie și un joc bun. 

andries vrea schimbareEchipa gorjeană nu se consideră datoare doar față de suporteri, ci și față de conducere, iar asta o spune chiar antrenorul Liviu Andrieș: „Sutem datori suporterilor și conducătorilor, chiar dacă am câștigat în primul meci din acest an nu am avut un joc prea bun, dar sper ca vineri să ne mobilizăm și să facem un joc bun. Conducerea nu ne-a amenințat cu blocarea salariilor, dar ne-a cerut să ne mobilizăm cu Bacăul și să câștigăm acest meci”, a declarat tehnicianul târgujian.

Andrieș spune că jucătorii săi trebuie să se teamă de întreaga echipă băcăuană, nu doar de Rotaru, cel care în tur a făcut o partidă foarte bună și a învins Energia aproape de unul singur: „Nu doar Rotaru e periculos, mai au un Fenici, au mulți jucători la care trebuie să fim atenți. Trebuie să fim agresivi în joc dacă vrem să câștigăm această partidă”.

0

Conectați la importanța partidei par a fi și jucătorii: „Va fi un meci foarte greu, Bacăul are un lot numeric și valoros foarte bun. Șansele sunt egale”, spune golgheterul Energiei și al Ligii Naționale Masculine de Handbal, Florin Acatrinei. Alexandru Asoltanei, care va părăsi Energia la finele actualei stagiuni, spune că vrea să plece cu capul sus, atingând obiectivul propus de conducere, iar pentru acest lucru vrea victoria cu Știința Bacău: „O să-l câștigăm! Ăsta-i obiectivul nostru pentru acest meci. Apoi am putea jongla cu punctele, să jucăm în play-off cu cine vrem noi. Eu mi-aș dori să jucăm cu Dinamo sau Turda”, a declarat extrema stângă a Energiei.

Meciul dintre Energia și Știința Dedeman Bacău este programat a se disputa vineri la Târgu Jiu, cu începere de la ora 18:00 și va fi transmis în direct de Digi Sport 1.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.