RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cristi Bud: „Au fost două săptămâni foarte grele”

/ 31 ianuarie 2014

Noul atacant al Pandurilor, Cristi Bud, proaspăt transferat în această iarnă de la Gaz Metan Mediaș, spune că a trecut cu bine peste perioada de adaptare la Pandurii, dar nu i-a fost deloc ușor cu antrenamentele pe care le-a susținut echipa gorjeană în Antalya.

cristi-bud„Au fost două săptămâni foarte grele, am încărcat, a fost bine pentru echipă și așteptăm al doilea cantonament. Știam cum lucrează domnul Pustai, am mai lucrat cu el. Mi-a fost greu pentru că nu am mai făcut o perioadă de pregătire de foarte mult timp, dar m-am adaptat foarte bine, e un mediu foarte bun, cu băieți de treabă și am încredere că vom face treabă foarte bună”, a declarat atacantul pandurilor la revenirea echipei din Antalya.

Pandurii au revenit astăzi din primul cantonament din Antalya, dar nu vor rămâne prea mult în țară. Ei vor avea două zile libere, după care se vor reuni la București pentru a pleca luni în cel de-al doilea stagiu de pregătire în Antalya.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.