RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ojo pare să-i fi convins pe panduri

/ 29 ianuarie 2014

În cantonamentul Pandurilor din Antalya se află un jucător belgian de 22 de ani care are mari șanse de a fi legitimat în perioada următoare.

funso ojoFunso Ojo este mijlocaș și ar putea fi o soluție pentru echipa gorjeană din moment ce „pista” Răduț este din ce în ce mai departe: „Răduț este prima sau a doua schimbare la Steaua. Din moment ce l-au luat și în al doilea stagiu, cred că ne cam luăm gândul de la Răduț. Este un jucător de profilul lui în cantonament, jucătorul belgian. Am informații că ar fi OK și este posibil să-l și legitimăm”, a declarat Eugen Pîrvulescu, președintele Pandurilor.

Funso Ojo este un produs al celor de la PSV Eindhoven, dar a evoluat foarte puțin la echipa olandeză între 2008 și 2012. În sezonul 2012-2013 a jucat în prima ligă belgiană pentru Beerchot, club care s-a dizolvat în 2013 din cauza problemelor financiare. În acest sezon, Ojo a jucat 8 partide pentru Royal Antwerp, în a doua ligă belgiană.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.