RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vintilescu, secundul lui Bogoi la Pandurii II

/ 27 ianuarie 2014

Adrian Bogoi îl va avea ca secund pe Sorin Vintilescu la echipa a doua a Pandurilor, fostul atacant al echipei gorjene venind din sectorul juvenil, acolo unde are pe mână, împreună cu Costel Andriucă, și echipa de juniori republicani A.

vintilescu fular pandurii„M-a surprins și onorat această alegere a antrenorului principal. Mă bucur și consider că este un pas în față. În același timp îmi doresc să reușim să promovăm cât mai mulți jucători către prima echipă, lucru care reprezintă țelul atât al grupelor de copii și juniori, cât și al echipei a doua”, a declarat noul secund al celor de la Pandurii II, Sorin Vintilescu.

În aceste zile, noul antrenor împreună cu secundul său lucrează la formarea lotului cu care echipa a doua a Pandurilor va porni la drum în retur: „Deocamdată avem în vizor circa 35 de jucători de la echipele noastre de juniori, dar ne vom opri la circa 24, dintre care trei portari, vineri putând fi definitivat acest lot”, a declarat secundul Sorin Vintilescu.

Pandurii II va intra în cantonament la Târgu Jiu de vineri, echipa urmând a fi cazată până pe 2 februarie în camerele Centrului de Copii și Juniori, acolo unde echipa deține toate condițiile de pregătire, refacere și recuperare.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.