RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Al-Ioani joacă pentru România la Campionatul European

/ 27 ianuarie 2014

Într-o vreme în care „fotbalul mare” a uitat drumul spre marile competiții, europene sau mondiale, echipa națională de futsal s-a calificat la Campionatul European ce se dispută în aceste zile la Antwerp, iar în lotul României se află și un gorjean, Ion Al-Ioani.

tricou al-ioaniRomânia este în Grupa A, alături de Belgia și Ucraina și va intra în focuri mânie, când va întâlni echipa gazdă, joi urmând a întâlni și echipa Ucrainei. Dacă România va termina grupa ocupând unul dintre primele două locuri va întâlni în sferturile de finală una dintre cele trei echipe ale grupei B, acolo unde sunt Rusia, Portugalia și Olanda.

Component al echipei naționale de futsal de 10 ani, Ion Al-Ioani va purta la această competiție tricoul cu numărul 9. Îi urăm gorjeanului nostru să-și poarte „armura”, după cum chiar el și-a denumit echipamentul primit, în cât mai multe meciuri la acest turneu final al Campionatului European și să se întoarcă acasă cât mai târziu posibil, dacă se poate doar după disputarea finalelor!

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.