RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a pierdut și meciul și pe Djapa

/ 25 ianuarie 2014

O victorie împotriva celor de la U Cluj ar fi putut însemna o cale deschisă spre play-off pentru Energia Rovinari și echipa gorjeană a privit meciul cu foarte multă încredere. Poate prea multă. Până la urmă, Energia a cedat nu doar meciul cu U Cluj, scor 70-72 (14-18, 18-18, 17-18, 21-18), dar trăiește împreună cu Djapa coșmarul unei accidentări extrem de urâte a pivotului sârb, problemă care se poate răsfrânge negativ și asupra viitoarelor partide pentru gorjeni.

IMG_5320Clujenii au început mai bine, pe fondul unei lipse de concentrare a jucătorilor Energiei pe faza de atac, acolo unde s-a ratat nepermis de mult. U Mobitelco a câștigat primul sfert și și-a conservat avantajul până la pauza mare, la cabine intrând cu un avans de patru puncte, scor 32-36. Energia a dat semne că poate reveni chiar din sfertul patru, chiar dacă și pe acesta l-a pierdut. Semnalul revenirii a venit, paradoxal, după accidentarea gravă a lui Djapa, al cărui genunchi a sărit din rotulă.

IMG_5362

Din păcate, Energia nu a putut păstra avantajul pe care-l luase, asta poate și din cauza arbitrajului, arbitrii neacordând două faulturi antisportive asupra lui Darby, dar și a antrenorului Florin Nini. Acesta a protestat vehement într-un moment în care nu era tocmai potrivit, astfel că a oferit șansa nesperată pentru oaspeți de a reveni în avantaj pe tabelă într-un moment prielnic gazdelor. Energia a ratat o oportunitate de a marca din afara semicercului prin Darby, iar clujenii au plecat cu cele două puncte de la Târgu Jiu învingând la limită, dramatic, cu 70-72.

IMG_5311

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • bubu spune:

    sper sa nu ajungem sa-l regretam pe nikolic…momentan domnul nini pare depasit de situatie..nu inteleg de ce luam foarte multe puncte, chiar si cu echipe slabe….la recuperari suntem dezastru….

  • darina spune:

    te inseli, domnul nini nu e depasit de situatie! domnul nini habar nu are care este situatia! este al patrulea meci pierdut de nini pe ultimele 20 de secunde. cum gandeste un om(nu zic antrenor de baschet, sa nu-i jignesc pe acestia) care are ia fault tehnic atunci cand echipa lui are 2 puncte in fata, are atacul, mai are doua time out-uri si 21 de secunde din meci! cu muresul nu a gandit de loc ultima aruncare, desi era singura varianta posibila pentru mures, in conditiile in care aveau un om eliminat si 4 cu cate 4 greseli personale! cu sibiul la fel! si totusi, este mentinut antrenor la echipa de liga I, el care nu a antrenat in viata lui ca principal la seniori! impresioneaza prin cursurile facute, dar s-a uitat cineva de curiozitate sa vada ca TOATE specializarile lui sunt pentru juniori? si inca ceva: cine le spune celor doi antrenori nini si stroescu(ce greseala a naturii)ca sunt penibili pe margine, ca doua maimute urlatoare, la fiecare faza! si cel mai important: cine, cand si cum ii va trage la raspundere pe cei doi? sunt convins ca nimeni, tinand cont de relatiile foarte apropiate dintre secund si directorul ciurel!

  • bogdi spune:

    Ce penibil e isar,da un comentariu si apoi tot el raspunde.Nu mai merge in fiecare zi la sala ca rade toata lumea de tine ba niculae.Stim toti ca vrei „binele” echipei.Cu ce drept critici tu antrenorii si jucatori? Rusine sa va fie celor care loviti in echipele din gorj

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.