RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gilortul caută întăriri gândindu-se la baraj

/ 23 ianuarie 2014

Gilortul Târgu Cărbunești este liderul campionatului județean de fotbal, liga a IV-a gorjeană având în echipa din Târgu Cărbunești o serioasă candidată la barajul de promovare în eșalonul superior.

carbunesti - turceniSergiu Găman, antrenorul liderului campionatului județean spune că iarna a găsit liniște la Târgu Cărbunești, iar echipa are condiții bune pentru a căuta drumul spre Liga a III-a. „Ținta noastră este barajul și căutăm să ne întărim în acest sens. Am discutat și sper să reușim să-l aducem pe Amzucu la Gilortul. Este un jucător cu mare experiență, care ne poate ajuta foarte mult. Alte ținte ale noastre în această pauză competițională sunt Cimpoieru și Murărețu, jucători cu care vrem să formăm un lot de 19 jucători, din care trei portari. Nu este un lot numeros, dar atât ne permitem și sperăm să fim ocoliți de accidentări. Avem deja un jucător cu probleme medicale, Lucian Robert are ruptură la inghinali, dar sperăm ca el să se recupereze cât mai repede pentru a ne putea ajuta și el”, a declarat tehnicianul echipei din Cărbunești.

Antrenorul Gilortului a precizat că echipa se va reuni pe 1 februarie și nu va efectua un cantonament, ci doar o serie de jocuri de verificare, deocamdată fiind stabilite partide cu Știința Turceni și Pandurii II.

Dacă până în acest an promovarea s-a jucat în baraj de un singur meci, din această vară se trece la un sistem cu un baraj între trei echipe, cu meciuri ce se vor disputa pe teren neutru, o singură echipă urmând a merge în Liga a III-a.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.