RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii așteaptă un brazilian în probe

/ 21 ianuarie 2014

Pandurii va primi primul jucător în probe în cursul acestei săptămâni, brazilianul Edson dos Santos Reis fiind primul care va încerca să-l convingă pe antrenorul Cristi Pustai.

edson_atacante_botafogo_02„Mâine seară la ora 1:00 trebuie să ajungă. El vine, dar nu a fost oficializat nimic. Avem o înțelegere pentru a-l vedea câteva zile. Am trimis actele, să vină să-l vedem și după aia vedem dacă va rămâne. Nu am făcut încă un contract, dar sper să fie ce ne dorim. Nu l-am urmărit, dar am avut o recomandare de la un agent care l-a văzut și sper să fie o soluție bună, dar să-l vedem la muncă. Deocamdată doar l-am invitat să vină în Antalya. Este atacant, un număr 9”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, președintele Pandurilor, Eugen Pîrvulescu.

Edson are 23 de ani și aparține de clubul Esporte Club Vitoria, locul 5 în ultima ediție de campionat a Braziliei, însă a evoluat foarte rar pentru această echipă, el fiind împrumutat altor grupări precum Botafogo-SP, CRB, Ituano sau Fortaleza, aceasta din urmă fiind și cea care la care atacantul brazilian de 1,81 m și 75 de kg a evoluat ultima dată. La Pandurii, dacă va convinge, în primă instanță va rămâne până în vară tot sub formă de împrumut.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.