RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Revenirea lui Nistor, o chestiune de zile

/ 20 ianuarie 2014

Revenirea lui Dan Nistor la Pandurii pare tot mai aproape, președintele Pandurilor, Eugen Pîrvulescu, declarând că Evian ar fi acceptat să plătească o parte importantă din salariul jucătorului.

nistor targu mures„La Nistor discuţiile sunt avansate. Pot spune cu siguranţă acest lucru. Zilnic comunicăm, discutăm prin intermediul impresarului Lucian Marinescu. În 2-3 zile sunt şanse să se realizeze mutarea dacă lucrurile merg în continuare bine. S-a lucrat constructiv la acest transfer, din ce am discutat cu impresarul din partea clubului francez Evian avem OK-ul. Mai sunt mici amănunte de pus la punct, nu e nimic sigur. O parte din plata contractului ar urma să fie plătită de Evian, noi vom achita să spunem un contract normal”, a declarat Eugen Pîrvulescu.

Dan Nistor a fost transferat de Pandurii în această vară la Evian, în prima ligă franceză, dar mijlocașul ce a pus umărul la cea mai importantă performanță a gorjenilor, obșinerea tilului de vicecampioană a României, nu și-a găsit locul în formația din Hexagon, așa că este și el de acord cu un împrumut la fosta sa echipă.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.