RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eugen Pîrvulescu: „Sper să am alături de mine oamenii din conducere”

/ 20 ianuarie 2014

Eugen Pîrvulescu este cel care a preluat toate prerogativele funcției de președinte după ce Marin Condescu s-a retras rămânând doar membru în Adunarea Generală a Acționarilor.

parvulescu 7882Pîrvulescu a spus că a discutat cu doi dintre membrii AGA și că o va face în curând și cu Laurențiu Ciurel pentru avea și sprijinul CEO: „Am discutat cu domnul primar Florin Cîrciumaru şi cu domnul Condescu şi am fost informat de această propunere. Cu siguranţă o să discut şi cu domnul Ciurel, nu o să fie probleme. CEO va rămâne alături de echipă. S-a hotărât în AGA, iar pentru binele şi liniştea echipei fac orice nu am discutat atribuţiile ce le voi avea, o să avem o şedinţă cu toţi reprezentanţii  şi atunci voi şti mai multe. Cel mai probabil joi sau vineri voi reveni din Turcia. Este o onoare că am fost desemnat chiar dacă vorbim de interimat. Îmi doresc să fac lucruri bune indiferent ce post ocup. Nu mă interesează funcţiile, tot ceea ce vreau e ca echipa noastră să fie în frunte. Să conduci un club de Liga 1 nu este uşor. Provin din interior, ştiu ce este la club şi nu va fi deloc uşor. Sper să am alături de mine oamenii din conducere, oamenii care ajută această echipă. Cu toţii ne dorim să facem performanţă la Pandurii. Să avem rezultate bune şi să continuăm pe aceeaşi linie. O să rămânem un club pentru obiective îndrăzneţe, sper să avem şi sprijinul CEO. Este echipa minerilor şi energeticienilor”, a declarat președintele celor de la Pandurii. Acesta crede că echipa nu va întâmpina greutăți financiare, așa că jucătorii nu au de ce se teme după această schimbare de organigramă la Pandurii.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.