RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari reia campionatul

/ 18 ianuarie 2014

Energia Rovinari reia seria jocurilor oficiale cu o întâlnire pe teren propriu cu Concordia Chiajna, partida fiind programată sâmbătă seara, cu începere de la ora 19:00, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

0010Fără a fi jucat vreo partidă amicală în pauza competițională, baschetbaliștii de la Energia au șansa de a întâlni un adversar facil, partida fiind la nivelul uneia de verificare pentru antrenorul Florin Nini: „Un debut de retur nu foarte puternic. Jucăm împotriva echipei din Chiajna, dar ca orice debut trebuie tratat ca atare, în sensul că trebuie să verificăm şi să testăm la ce nivel se află băieţii din punct de vedere al relaţiilor de joc. Pentru fanii am putea să facem şi spectacol la acest meci, să-i bucurăm la început de an. Personal, urmăresc să rulez lotul, să dau minute unor jucători, lucru pe care o să îl fac cu orice risc în tot returul, pentru că meciurile au o miză mai mare, iar presiunea unei victorii este mult mai mare”, a declarat tehnicianul Energiei.

Chiar dacă adversarul este unul care nu va pune mari probleme Energiei, Florin Nini nu va lăsa prea mult timp de joc în dreptul rezervelor: „Toţi jucătorii trebuie să rămână conectaţi la jocuri, trebuie să fie în ritm, pentru că un jucător care stă în ritm crescut peste 30 minute, cu siguranţă că  în ultimele minute nu poate avea aceeaşi luciditate şi acea minte odihnită pentru a lua o decizie buna. Voi încerca să–i mai odihnesc pe cei care au jucat mai mult în tur, în încercarea de a-i avea mai lucizi şi mai proaspeţi pe final de joc.”, a mai declarat Nini.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.