RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nicandro Breeveld spre Bologna?

/ 17 ianuarie 2014

Pandurii pare să vândăbine după aventura europeană, după ce Eric a plecat în Arabia Saudită pentru 1,25 milioane de euro, și celălalt jucător adus în vară de la gaz Metan Mediaș, Nicandro Breeveld, este văzut ca protagonist al unui transfer bombă.

breeveld bragaMijlocașul surinamez ar putea evolua în curând în Italia, în Serie A, pentru Bologna, echipă care caută un închizător și pare să fi fost convinsă de evoluțiile lui Breeveld. Încă din noiembrie, Breeveld se gândea la un nou pas în cariera sa spunând că pentru el va urma un transfer afară: „După Pandurii mă gândesc să joc în străinătate. Vreau să joc mai aproape de familia mea. Dacă vine vreo șansă de genul acesta, sper să mă lase să plec”, declara jucătorul pentru www.sportingorj.ro. Nicandro Breeveld, care a mai jucat în România pentru Jiul Petroșani și Gaz Metan Mediaș, a fost aproape de un transfer la AZ Alkmaar înainte de a ajunge în România, însă acesta a picat din cauza unei accidentări: „Echipa mea favorită din Olanda este Ajax-ul. Este echipa orașului meu. Am fost aproape de AZ Alkmaar, dar asta a fost în trecut. Ajax este altceva, e cea mai mare echipă din Olanda, cu un nume foarte mare și în Europa”, a mai declarat Breeveld.

Impresarul jucătorului a confirmat faptul că Breeveld este în vizorul nu doar al Bolognei, ci și al altor echipe, dar o experiență în Serie A cu greu poate fi refuzată.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.