RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, aproape de un amical de lux

/ 15 ianuarie 2014

Pandurii ar putea juca în această iarnă un amical de lux în compania uneia dintre cele mai puternice echipe din Estul Europei, în al doilea cantonament din Antalya.

pandurii UEL or UCLPentru a putea juca în compania ucrainienilor de la Shahtior Donetsk, Pandurii și-a schimbat și datele meciurilor amicale pe care le va disputa în Antalya, gorjenii fixându-și acum meciurile pe 4, 6, 9, 10 și 13 februarie. Meciul cu echipa antrenată de Mircea Lucescu ar urma să se dispute pe 9 februarie, iar oficialii gorjeni consideră că întâlnirea este foarte aproape de a fi parafată.

În campania europeană, Pandurii a avut ca adversar în Grupa E o altă echipă din Ucraina, pe Dnepr Dnepropetrovsk, gorjenii pierzând ambele meciuri disputate în compania acestora. Shahtior a evoluat în Champions League, dar a ratat prezența în faza următoare a competiției, trupa lui Lucescu calificându-se însă în primăvara Europa League.

În primul stagiu de pregătire pe care Pandurii îl va desfășura în Antalya, Cristi Pustai va merge pe un program de antrenamente fizice, jucătorii urmând a face, în general, doar antrenamente fără minge.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.