RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Motru a început pregătirile

/ 14 ianuarie 2014

Odată cu echipa fanion a Gorjului, Pandurii Târgu Jiu, și-a reluat pregătirile și Minerul Motru, echipă care activează în al doilea eșalon fotbalistic al țării.

tribuna motruEchipa motreană s-a reunit de luni sub bagheta antrenorului Gabi Zahiu și, după cum spune directorul sportiv al Minerului, urmează o perioadă în care se va face „curățenie în lot”: „Întâi facem curățenie, apoi urmează să facem achizițiile. Nu ne permitem contracte mari”, anunță Mihai Cernica, cel care prognozează că de la Motru vor pleca în această iarnă 5-6 jucători. La capitolul achiziții ar putea fi trecut Ionuț Tătaru, care nu mai este în grațiile antrenorului la CSM Râmnicu Vâlcea, așa că și-ar dori mult să joace în retur, sub forma de împrumut, pentru a putea reintra în cărți pentru o echipă din Liga 1. În aceeași situație par a fi și alți jucători, unul dintre ei fiind Alexandru Neagu, care a evoluat în tur tot la CSM Râmnicu Vâlcea, dar și Roberto Dumitru, fost jucător al Pandurilor care nu a reușit să se impună după transferul la UTA.

În perioada 27 ianuarie – 7 februarie, Minerul Motru va efectua un stagiu de pregătire la Sinaia, perioadă după care trupa lui Gabi Zahiu va căuta să joace mai multe meciuri amicale, deocamdată fiind parafată doar o dublă întâlnire cu FC Olt, pe 11 și 19 februarie.

Minerul Motru a terminat prima parte a sezonului regulat pe ultimul loc în seria a II-a a ligii secunde, cu doar 7 puncte, formația gorjeană având șanse destul de mici de a se salva de la retrogradare chiar dacă din acest sezon se va juca în sistem play-out.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.