RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari, direct în campionat

/ 14 ianuarie 2014

Pauza de iarnă nu le-a oferit jucătorilor și mai ales antrenorilor Energiei Rovinari posibilitatea de a se testa în jocuri amicale, echipa gorjeană urmând a juca direct în campionat, cu Concordia Chiajna, după scurta vacanță avută.

IMG_3478Deși inițial antrenorul Florin Nini a vorbit de jocuri amicale cu echipe puternice din Serbia sau Bulgaria, echipa gorjeană s-a văzut în postura de a nu avea niciun joc de verificare înaintea reluării campionatului. După ce bulgarii și sârbii au refuzat fie din cauza începerii campionatelor în țările respective, fie motivând cu sărbătorile după vechiul calendar, oficialii Energiei s-au orientat spre echipe din Muntenegru și Slovenia, însă au ajuns la concluzia că distanța foarte mare ar pune în pericol pregătirea echipei care ar fi pierdut prea mult timp pe drumuri și ar fi câștigat prea puțin în respectivele jocuri. În ultimă instanță s-a dorit o dublă cu Știința București, la Târgu Jiu, dar formația din capitală a refuzat să se deplaseze în Oltenia, așa că Florin Nini își va face ultimele reglaje chiar în primul joc oficial. Norocul echipei gorjene este acela că în primul joc din 2014 va întâlni una dintre codașele campionatului, pe Concordia Chiajna, echipă care nu poate pune probleme serioase decât celeilalte echipe care face ca Liga Națională să aibă 14 echipe, Farul Constanța.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.